BIRYANI HUIS

BIRYANI HUIS Tandoori, Curry en Biryani Gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1005 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Biryani Huis. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2022 om 23:25 Ik kreeg voor bijna 13 euro halve bak butter chicken. Terwijl ik vroeger volle bak kreeg. Had 2 extra naan besteld maar butter was bedoeld alleen voor 1 naan. Vorige keer kreeg ik ook weinig maar dit was nog minder. Volgende keer ergens anders bestel
26 jun 2022 om 18:08 Bezorging was 50min later dan verwacht, maar mogelijk is er een foutje of hebben ze vandaag te weinig personeel. (Eerder stond er 'open vanaf 15:00' dus we bestelden voor 16:00, maar nu zeker 'gesloten voor bezorging'.) Verder was alles heerlijk!
19 jun 2022 om 20:21 Dik 2 uur gewacht voor dit heerlijk hapje.
19 jun 2022 om 19:58 Het is waardeloos , ik zit al meer dan 2 uur op mijn bestelling te wachten De foodtracker doet t niet en ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar
13 jun 2022 om 12:40 Currently my favourite Indian restaurant in Zuidoost :) super lekker & fast delivery. Be careful with the “pittig” it is properly spicy :) alresdy ordered twice from here, will keep ordering :)
12 jun 2022 om 19:53 Geweldig lekker eten op tijd bezorgd goed heet en super lekker,fantastische keuken Heerlijk gegeten.
10 jun 2022 om 23:30 Ik heb op 1 avond 2x moeten bestellen omdat iedereen de butterchicken met naan zo lekker vond. Bezorging was sneller dan verwacht en de bezorger vriendelijk..
29 mei 2022 om 9:15 Top! Meer dan genoeg en zoals alrijd lekker
28 mei 2022 om 15:24 lekker
26 mei 2022 om 10:24 Naan was heel groot. De extra naan die ik had besteld was daardoor niet nodig. Eten was lekker. De chicken tikka masala leek alleen meer op butter chicken. Bezorgtijd was een uur maar ze kwamen eerder.
6 mei 2022 om 19:57 Had mangochutmey besteld maar kreeg mint chutney..ook lekker maar niet wat ik wou. Verder alles prima!
5 mei 2022 om 8:51 Just perfect